TALLERS TEMÀTICS 2018

VARIETATS DE XOCOLATA

Dijous 1/3/18

Horari 18: 30 a 20:30

Preu: 35 .-€

Montse Brugat:


Tècnica especialista en hoteleria i turisme, formada a l'Escola d 'Hostelaria Sant Narcís de Girona.
Llarga trajectòria en el ram com a de xef a domicili .
Més de 10 anys d' experiència en el món de la pastisseria tradicional.
Professora de cuina i pastisseria  per a adults i nens.
Amant de la creativitats  i de la cuina d'Autor.
Sommelier.
 

Taller:

Taller destinat als amants de la xocolata.

Objectiu del taller
Endinsar-nos en el món de la xocolata desde  la pastisseria tradicional Catalana 
Farem :

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting