TALLERS TEMÀTICS 2018

TALLER DE BIO MAGADLENES I MUFFINS

Dimecres: 07/02/2018

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Patricia Novillo

Ha sigut professora de Pastisseria a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà i docent de diversos cursos a centres cívics. Actualment imparteix un curs de Pastisseria i Confiteria a Salt mentres prepara l'obertura del seu obrador.

Taller

MAGDALENES

Vols fer unes magdalenes esponjoses, altes i que siguin l'estrella dels esmorzars o berenars de casa? En aquest taller aprendràs els trucs per a que surtin perfectes sempre, així com les bases per a que elaboreu les vostres pròpies receptes* i el més important, amb la tranquilitat de saber que és brioxeria natural i casolana.

*Es donaràn receptes per a celiacs i vegans

MUFFINS

De textura més densa i humida que les nostres magdalenes i d'un tamany més gran, els muffins Americans van arribar a les nostres terres fa anys per quedar-se, i en aquest taller, us ensenyarem receptes*, trucs i consells per a que us surtin sempre perfectes. Podràs resistir la temptació?

*Es donaràn receptes per a celiacs i vegans

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting