TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller: "postres amb xocolata" dijous 11 i divendres 12 de febrer

Dijous 11 i divendres 12 de febrer

Horari 18:00 a 20:30

Preu: 65 .-€

Montse Brugat:

Tècnica especialista en hoteleria i turisme, formada a l'Escola d 'Hostelaria Sant Narcís de Girona.
Llarga trajectòria en el ram com a xef a domicili .
Més de 10 anys d' experiència en el món de la pastisseria tradicional.
Professora de cuina i pastisseria  per a adults i nens.
Amant de la creativitat i de la cuina d' autor.
Sommelier.
 

Taller:

Taller destinat als amants de la xocolata.

Objectiu del taller
Endinsar-nos en el món de la xocolata desde  la pastisseria tradicional Catalana 

Farem :

Braç de gitano de trufa.
Brownie.
Maduixes amb xocolata i taronja comfitada amb xocolata.
Mil fulls de xocolata.
Cookies de tres xocolates.

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting