TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller: "pasta fresca" 14 i 15 abril

Dijous : 14/4/16 i divendres 15/4/16

Horari 18: 00 a 20:30

Preu: 65 .-€

Silvia Meloni :

Cuinera casolana italiana, la meva màxima és la qualitat i la senzillesa. El meu punt fort: les tradicions de la illa de Sardenya, on vaig néixer. 
El meu desig és compartir com un acte d’amor els meus coneixements. Treballo amb professionalitat ,experiència i el rigor en la selecció dels aliments. 


TALLER:

“Les mans a la massa” Classes destinades a totes les persones que vulguin aprendre l’art de fer pasta a mà, amb l’estil artesanal italià.

Que es necessita? Curiositat, fantasia, alegria i desig de descobrir el plaer del fet a casa, per gaudir dels sabors sans i genuïns.

Aprendràs a amassar, estirar, formar, tallar i omplir pasta sense cap màquina. Utilitzant les mans i pocs utensilis. Acabat el taller t’emportes la teva creació por cuinar-la i condimentar-la al teu gust. 


PRIMER DIA: elaborarem massa amb ou i farina por crear pasta curta: Farfalle, Malloreddus (pasta típic de Sardenya) i Cavatelli. 
SEGON DIA: elaborarem massa por crear raviolis de diverses formes, farcits de formatge i alfàbrega.

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting