TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller d'iniciació al Sushi : dimarts 15 novembre

Dimarts 15/11/2016

Horari 18: 00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Jordi Alum :

El sushi és la seva porta d'entrada a la cuina professional. Després d'una intensa carrera entre fogons - on es forma a restaurants com Les Magnòlies d'Arbúcies o el Freu de Lloret- comença a donar classes a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà. Actualment professor de l'Escola d'hostaleria de Girona.

Taller:

El taller està enfocat a aprofundir en les elaboracions bàsiques del sushi. Està destinat a totes aquelles persones que els agrada aquest tipus de cuina japonesa i volen preparar-lo a casa.

Aprendrem a elaborar l'arròs per a sushi, així com les diverses modalitats de maki i nigiri que existeixen ( hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan , etc). També s'explicaran nocions bàsiques de com triar, netejar i filetejar peix per a sushi.  

Tota una experiència pels sentits !

 

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting