TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller de Tapes inspirades en el BOCAM : dijous 3 novembre

Dijous  3/11/2016

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

 

Jordi Margall:

Apassionat de la cuina i sobretot emprenedor.
Cap de cuina i gerent de diferents negocis de restauració: Catering Montserrat, plats preparats Montserrat, restaurant Swing Gourmet, cuina central Gastronoms chef, restaurant Bocam.
 
Taller:

La tapa està de moda. Es un concepte de menjar més casual i informal que te receptes molt arrelades a la nostra cultura gastronòmica.
Amb aquest taller us proposem unes tapes actualitzades i innovadores inspirades en les tapes que servim al restaurant BOCAM de Figueres, per poder-ne gaudir i divertir-nos cuinant i perquè no menjant.
 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting