TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller d'arrossos dijous 21 i divendres 22 de gener

Places Exhaurides !!!

Dijous 21 i divendres 22 de gener

Horari 18:00 a 20:30

Preu: 65 .-€

Sergi Bas:

cuiner de professió i amant de la gastronomia del nostre país. Amb experiència en el món de la restauració i formador d'aquet bonic ofici.

Taller:

Curset destinat a les persones que vulguin apendre la elaboració d’arrossos tal i com es fa en el món de la hostaleria.

Partirem amb ingredients de primera matéria i elaborarem tot tipus de sofregits aixi com tot tipus de caldos i fumets per tal d’elaborar una amplia varietat d’arrossos i arrossejats.

El dia 1 ens centrarem el la preelaboració dels aliments i al segon dia a la elaboració i la degustació dels diferents tipus de cuinats.

Amb ganes d’apendre, de disfrutar, de menjar i de embrutar-nos les mans!

Us espero per l’escola!

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting