TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller: "Cuina amb peix" 10 de març

Dijous: 10/03/2016

Horari 18: 00 a 20:30

Preu: 35 .-€

Eva Pagès

cuinera amb sensibilitat al producte, ha deixat el llegat del Restaurant La Figuereta orientat a la cuina de mercat i de proximitat, per dedicar-se íntegrament a la seva altre vessant professional: l’ensenyament.

 

Taller:

Taller per ampliar coneixements en la elaboració dels peixos, diferents coccions, diferents peixos i diferents guarnicions, cuina saludable i de qualitat.

3 peixos i 3 elaboracions:

 

Tecnica Papillot

Salmó amb verdures de temporada i oli alfabrega

 

Tecnica del Confitat

Bacallà gratinat amb all i oli de codony

 

Tecnica del escabetxat

Verat escabetxat amb maduixes

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting