TALLERS TEMÀTICS 2016

Taller : "platets de l'empordà" 4 febrer. Places exhaurides !

Places exhaurides !

Dijous 4 de febrer

Horari 18:00 a 20:30

Preu: 35 .-€

Antoni Estrach :

Als anys 60 no havia escola d'Hostalería a l'Emporda , la única escola era a Can Duran a on va començar d'aprenent a la cuina i va estar durant 4 anys 
A partir d'aquí va treballar en diferents Restaurants: Hotel Aigua Blava Begur , Hotel llevant Llafranc Hotel Mediterrani Roses ,estades  a Holanda , Vitòria ,Madrid , New York i Tenerife .
A l'any 91 inicia els seus propis projectes amb el Restaurant Casablanca a San Pere Pescador i a l'any 95 l'Hotel Can Ceret fins l'any 2006 . Any en que entra a treballar com a sots director a l'escola d'Hostalaría primer a  Vilamalla i més tard a Figueres .
 

Taller:

Platillo de carn de perol amb bolets

Gambes amb Salsitxes

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting