TALLERS TEMÀTICS 2016

Postres saludables i creatives : dijous 10 novembre

Dimeceres: dijous 10/11/2016

Horari 18: 00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Roger Sobrebals:

Roger Perez Sobrebals, format a l’Escola d’Hosteleria Joviat de Manresa en cuina i pastisseria i darrerament col.laborant com a professor a l'Escola d'hostaleria de Figueres.
En els viatges gastronòmics  per Europa i Sud Amèrica, descobreix noves tècniques de cuina i productes diferents però del tot aplicables a la nostra gastronomia.
 

Taller:

Al taller farem les següents elaboracions:

BAVAROIS DE MATÓ, XOCO I GINGEBRE

MONT-BLANCS DE CASTANYA

MINI TATIN DE POMA AMB SUCRE PANELA

 

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting