TALLERS TEMÀTICS 2016

Menú de Nadal fàcil i sorprenent . Divendres 16 desembre

PLACES EXHAURIDES .... !!!!!

Divendres: 16/12/2016

Horari 18: 00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Sergi Bas:

cuiner de professió i amant de la gastronomia del nostre país. Amb experiència en el món de la restauració i formador d'aquet bonic ofici.

Taller:

En aquet taller, elaborarem un menú sorprenent, per la qualitat i la simplicitat de la seva elaboració, obtenint uns bons resultats sense passar-nos el dia a la cuina. 
Conseguirem sorpendre els nostres convidats en un dia tan especial tot seguint la tradició i amb un puntet d'innovació 

Prepararem aquest menú:

Canelons cruixents "de Nadal"

Filet de porc Wellington

Rostit de pinya al ron amb cremós català

Això si, tot amanit amb un bon grapat de bon humor!

 

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting