TALLERS TEMÀTICS 2016

La melmelada pots ser ... creativa, exòtica, eròtica. Fes la teva ! . Dimecres 30 novembre

Dimecres :30/11/2016

Horari 18: 00 a 20:00

Preu: 35 .-€

 

Carme Tuies:

Can Tuies, SL, va neixer al 2010, de la ma de la Carme Diaz, als inicis teniem l'activitat de pastisseria, varem coneixer a Manu, que ens va traspassar els seus coneixements i técniques de El Rebost de l'Empordanet, que en l'actualitat es la marca amb la que etiquetem les nostres melmelades.

Estém a El Far d'Empordà, on tenim l'obrador.

Tenim publicacions a diaris, hem estat al cuines de TV3.... però el mes important per a nosaltres es el recent reconeixement de la Diputació de Girona, que ens ha otorgat el segell de qualitat agroalimentaria Girona Excel·lent, a la nostre melmelada de Pebrot escalivat amb herbes de provença i vermut.

Portem 6 anys de trajectoria i esperem que siguin molts mes.

Taller:

La Carme i el seu equip de persones, treballa cada día pensant en com es pot gaudir d'una melmelada, sense caure en els tópics dels esmorzars.

Avui, podem dir, que es pot fer una melmelada del que vulguis, i es pot utilitzar per el que vulguis.

Des de una fruita, una verdura, un licor..... tot es posible!

Es poden maridar amb moltes coses, herves, essencies, licors..... t'ho pots imaginar?

Passa una estona creativa amb nosaltres i fare'm que tu mateix siguis capaç de crear la teva melmelada, et donarém unes bases molt clares per tal que puguis donar despres el teu toc personal i puguis sorprende als teus comensals.

T'animes?

Us podeu inscriure fent click aqui

 

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting