TALLERS TEMÀTICS

Taller de pizzes, croquetes i hamburgueses crudiveganes 9/2/17

Dijous: 09/02/2017

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

PLACES EXHAURIDES !!!

Berta Bonany:

La cuina crudivegana és la seva especialitzat, promou una alimentació vitalista basada en alimentació conscient i cuina viva. Acaba de cursar un Màster d’Alimentació Conscient i Eco-Xef de Cuina Viva i esta entusiasmada en divulgar tot l’aprés.

L'alimentació viva basada en plantes, també coneguda amb el nom d'alimentació crudivegana o Living Raw Food, és l'aliment viu, tal i com ens el dóna la Mare Terra, conserva tots els enzims, fitonutrients, vitamines, minerals i antioxidants que necessita el nostre organisme per mantenir-se viu i saludable.

Taller:

En aquest taller aprendrem les bases de l’alimentació crudivegana i elaborarem pizzes, hamburgueses i croquetes.

Descobrirem que és  possible assaborir una deliciosa pizza sense tenir remordiments i a la vegada ens nodrirem.

Totes les receptes són aptes per intolerants als làctics i al gluten. A més a més, si volem, sense utilitzar forn!

Us animeu a descobrir un nou concepte de cuina?

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting