TALLERS TEMÀTICS

Taller de cuina creativa: innovem receptes tradicionals

Dijous: 11/05/2017

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Francesc Vidal:

Professional del sector de l'hostaleria des de fa vint- i-dos anys. Xef de l' Hotel Spa Terraza de Roses vuit anys  i actualment professor de l'Escola d' Hostaleria de Figueres.

Taller:

En aquest taller, farem una sèrie de plats diferents, que aparentment son tradicionals.

Enfocarem una mica en la tapa però una mica modernitzat…

Un pop, unes aletes de pollastre, una bomba, o una simple hamburguesa, es poden convertir en conceptes totalment diferents només amb quatre coses…

Pop a la gallega versió estiu 2017….

Un pop cruixentet, una mica fumat i amb algun altre toc que li donarem…

Pollastre cruixent amb salsa barbacoa…

Unes aletes “arremangades”, amb un toc especiat i cruixent, i una salsa de barbacoa feta amb coca cola?

Bombes de llagostins…

Simplement bombes …(explosives)

Hamburguesa de verat…

De verat?

Doncs si! de verat. Amb el seu pa i la seva mahonesa.

 

 

 

 

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting