TALLERS TEMÀTICS

Taller cuina macrobiòtica 27/11/2015

Divendres 27/11/2015

Horari 18: 30 a 20:30

Preu: 40 .-€

Manel Esteban :

formador humanista, practicant del decreixement i l’alimentació macrobiótica, format al llarg dels seus viatges i practiques a diferents cuines de diversos països i, darrerament, a l’Escola Macrobiòtica de Catalunya.

Taller:

Taller destinat a amants de la cuina que tenen cura de la seva alimentació com a mitjà holístic per al benestar del cos, ment i esperit. L’equilibri dels ingredients integrals i naturals per a obtenir un àpat sa, net i equilibrat, serà el tema al voltant del qual farem un primer plat i un segon plat destinats al sopar.  

Aquest taller pensa oferir les informacions bàsiques per a la base de la cuina macrobiòtica  amb la finalitat d’adonar-nos que gaudir d’una bona salut i una vida enèrgica i harmoniosa té la base en la bona alimentació, entesa com a quelcom de senzill, humil i ben natural.

Prepararem el següent menú:

SOPAR DE TARDOR

PRIMER PLAT: Sopa de miso.

PLAT PRINCIPAL: Estofat de Seitan amb Pastís de mill amb carabassa a la Vinagreta de miso blanc i Verduretes piquelades.

POSTRES: Compota de Poma

BEGUDA: Bancha

"Que la medicina sigui el teu aliment, i l’aliment la teva medicina" - Hipócrates

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting