TALLERS TEMÀTICS

Taller : MENÚ DE NADAL

Dimecres: 13/12/2017

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

 

Francesc Vidal:

Professional del sector de l'hostaleria des de fa vint- i-tres anys. Xef de l' Hotel Spa Terraza de Roses vuit anys  i actualment professor de l'Escola d' Hostaleria de Figueres.

 

Taller:

Aprendreu a fer aquest magnífic menú amb el qual sorprendreu familiars i amics: 
 

Patata violeta amb botifarra dolça, foie i kikos
Galetes oreo de parmesà i farigola
Crema de marisc amb aire de padano i tartar de gambetes
Filets de llenguado amb mantega blanca i garotes
Coulant d'avellanes

 

Podeu fer la inscripció fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting