TALLERS TEMÀTICS

Postres de nadal 16/12/2015

Dimeceres: 16/12/2015

Horari 18: 30 a 20:30

Preu: 35 .-€

Roger Sobrebals:

Roger Perez Sobrebals, format a l’Escola d’Hosteleria Joviat de Manresa en cuina i pastisseria i darrerament col.laborant com a professor a l'Escola d'hostaleria de Figueres.
En els viatges gastronòmics  per Europa i Sud Amèrica,  descobreix noves tècniques de cuina i productes diferents però del tot aplicables a la nostra gastronomia.
 

Taller:

Farem aquestes cinc postres :

Tronc de Nadal, torró de massapà amb xocolata i festucs, tortell de reis, carquinyolis i neules farcides de nata i banyades amb xocolata.

Segur que no et pots resistir !

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting