TALLERS TEMÀTICS

Menú de nadal fàcil i sorprenent 10/12/2015. Places exhaurides !!!

Dijous: 10/12/2015

Horari 18: 30 a 20:30

Preu: 35 .-€

Places exhaurides !!!

Sergi Bas:

cuiner de professió i amant de la gastronomia del nostre país. Amb experiència en el món de la restauració i formador d'aquet bonic ofici.

Taller:

En aquet taller, elaborarem un menú sorprenent, per la qualitat i la simplicitat de la seva elaboració, obtenint uns bons resultats sense passar-nos el dia a la cuina. 
Conseguirem sorpendre els nostres convidats en un dia tan especial tot seguint la tradició i amb un puntet d'innovació 

Això si, tot amanit amb un bon grapat de bon humor!

APERITIU

Escamarlans gratinats a l'all i oli de mel

PRIMER PLAT

Raviolis d'ànec amb beixamel de trufa negra

SEGON PLAT

Llom de bacallà emulsionat a baixa temperatura

POSTRE

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

 

Us podeu inscriure fent click aqui

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting