TALLERS TEMÀTICS

Cuina sense xarxa. Improvisem amb en Marc Joli 15/3/2017

Dimecres: 15/03/2017

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Marc Joli:

És cap de cuina i co-propietari del Restaurant Cal Músic Taverna de Figueres. Va estudiar cuina a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, i amb només 18 anys va començar a treballar a El Bulli . Durant l'any 2014 va participar en el programa Top Chef, del canal de televisió Antena 3, del qual va quedar en segona posició. 

Taller:

Al taller Marc Joli ens sorprendrà amb deliciosos plats basats en la improvisació.
"Cuina sense xarxa" tracta de com elaborar diferents receptes sense preparació prèvia i utilitzant els ingredients disposats en el moment.

Us podeu inscriure fent click aqui

 

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting