Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE)

Programa PICE novembre-gener 2016 : "elaboracions fleca i pastisseria"

Del 16 de novembre al 29 de gener curs d' “Elaboracions bàsiques de pastisseria i fleca” en el marc del programa integral de qualificació i ocupació promogut per la Cambra de comerç de Girona per a joves entre 16 i 29 anys inscrits a garantía juvenil.

Horari de 16 a 20 h

 

Formació Troncal

És l'acció formativa que pretén aconseguir que els joves siguin capaços de fer un ús raonat de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació, que adquireixin competències comunicatives i habilitats que els ajudi en la seva inserció laboral i que aconsegueixin competències lingüístiques en altres idiomes .

  • Competències Digitals. Nivell I, II i III  (10h)
  • Ocupabilitat i Habilitats Socials (30h)
  • Idiomes Francès (o anglès) Nivel inicial, mig i avançat (25h)

 

Formació Específica

És la segona fase formativa. Es tracta de l'acció que més s'ajusta al perfil de jove i les seves oportunitats d'inserció laboral.

Es desenvolupen i dissenyen en funció de les necessitats formatives de les empreses, per connectar les necessitats d'aquestes amb la formació que cursin els joves. Els joves únicament cursaran una acció.

 

HOTR109: OPERACIONS BÀSIQUES DE PASTISSERIA

 

MF1334_1: Pre elaboració, elaboració i presentació en pastisseria:

UF0820: Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria (90 hores).

 

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting