Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE)

Programa PICE novembre 2016 - gener 2017 : "auxiliar de cuina"

Del 2 de novembre fins el 23 de gener del 2017 “Curs d’operacions bàsiques de cuina” en el marc del programa integral de qualificació i ocupació promogut per la Cambra de comerç de Girona per a joves menors de 30 anys inscrits a garantía juvenil.

Horari de 16 a 20 h

 

Formació Troncal

És l'acció formativa que pretén aconseguir que els joves siguin capaços de fer un ús raonat de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació en la recerca activa de feina i que adquireixin competències comunicatives i habilitats que els ajudi en la seva inserció laboral .

  • Ocupabilitat i Habilitats Socials (65h)

Formació Específica

És la segona fase formativa. Es tracta de l'acció que més s'ajusta al perfil de jove i les seves oportunitats d'inserció laboral.

Es desenvolupen i dissenyen en funció de les necessitats formatives de les empreses, per connectar les necessitats d'aquestes amb la formació que cursin els joves. Els joves únicament cursaran una acció.

 

HOTR0108: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

MF0256_1: Elaboració culinària bàsica:

      *   UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 hores)

       *  UF0056: Realitzar elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l'elaboració culinària. (90 hores)


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting