FORMACIÓ EMPRESARIAL

FORMACIÓ EMPRESARIAL

L'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà és un centre formatiu multidisciplinari ubicat a la ciutat de Figueres.

L'Escola d'Hostaleria sota la direcció de l'Associació per a la formació professional a l'Alt Empordà impulsa un nou projecte per fomentar la formació empresarial en els diferents àmbits de les empreses de restauració i alimentació avalat en l'experiència de molts anys dedicats al sector de l'hostaleria i turisme.

Formació integral que pretén arribar a tots els aspectes suceptibles de esser millorats

 

-  gestió d'equips de treball

-  gestió en la qualitat del servei : cuina, sala, compres i altres departaments

-  gestió empresarial

-  organització departamental

-  comunicació, màrqueting i xarxes socials

-  atenció al client

-  francès i anglès per restauració

 

Oferim formació Ad-Hoc personalitzada per a cada establiment, basades en l'experiència contrastada dels nostres formadors professionals capaços de detectar, analitzar i millorar les mancances actuals detectades en el sector de l'hostaleria.

L’equip de formadors de l'escola disposen de les eines per poder assessorar i detectar els punts més febles de cada negoci.

La nostra  metodologia parteix d’una orientació al treball en equip que serà el fil conductor de les  diferents formacions adaptades per cada negoci.


Com treballem.

El primer pas consisteix a fer un estudi gratuït dels punts febles o suceptibles de millora que podem trobar en cadascun dels establiments. Aquest estudi el realitzarà el nostre assessor gastronòmic prèvia petició del responsable o propietari del Restaurant.

A continuació l'equip de formadors professionals de l'escola decideix en base a l'estudi quines són les millors propostes formatives personalitzades que podem oferir a cada client ja sigui en el propi establiment o a la mateixa Escola Hostaleria de l'alt Empordà.


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting