Diploma d'Especialització Dual en Cuina i Serveis de Restauració

Promoció 2014-2015

El Curs Dual de Cuina i Serveis de Restauració inicia la seva segona promoció d'alumnes per al curs 2014-2015. Enguany s'incrementa el nombre de plaçes disponibles i la oferta d'activitats. També s'incorpora el Borsa de treball per fer més efectiva la inserció dels alumnes asl mercat laboral.

El pla d'estudis:

Mòduls Formatius:

Mòduls Formació teòrica.

  1. Qualificació professional en cuina.
    • Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental a l'hostaleria.
    • Definir ofertes gastronòmiques senzilles, realitzar l'aprovisionament i controlar consums.
    • Pre elaborar i conservar tota mena d'aliments.
    • Preparar elaboracions bàsiques amb diferents aplicacions i plats elementals.
    • Preparar i presentar els plats més significatius de la cuina regional espanyola i de la cuina internacional.
    • Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental a l'hostaleria.
    • Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament
    • Pre elaboració i conservació d'aliments:
      • Pre elaboració i conservació de vegetals i bolets.
      • Pre elaboració i conservació de peixos, crustacis i moluscs .
      • Pre elaboració i conservació de carns, aus i cacera.
    • Tècniques culinàries:
      • Elaboracions bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums seques, pastes, arrossos i ous.
      • Elaboracions bàsiques i plats elementals amb carns, aus i cacera.
      • Elaboracions bàsiques i plats elementals amb rebosteria i postres elementals.
    • Productes culinaris:
      • Cuina creativa o d'autor.
      • Cuina espanyola.
      • Decoració i exposició de plats.
  2. Qualificació professional en Serveis de Restaurant – Bar.

    Mòduls Formatius:

    • Desenvolupar els processos de servei d'aliments i begudes en sala.
    • Servir vins i donar la informació bàsica sobre els mateixos.
    • Elaborar i acabar plats a la vista dels client.
    • Disposar tots tipus de serveis especials en restaurant.
    • Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental a l'hostaleria.
    • Comunicar-se en anglès / francès, amb un nivell d'usuari independent, als serveis de restaurant.
    • Servei de restaurant:
      • Sistemes d'aprovisionament i mise-en-place al restaurant.
      • Servei i atenció al client al restaurant.
      • Facturació i tancament d'activitat en restaurant.
    • Servei de vins.
    • Elaboració i presentació de plats a la vista dels client.
    • Serveis especials en restauració.
    • Seguretat, higiene i protecció ambiental a l'hostaleria.
    • Anglès / francès professional per a serveis de restauració.
    • Tecnologia de cuina
    • Tecnologia de serveis
    • Seguretat i higiene
    • Idiomes.
    • Dietètica i nutrició.

Desprès de realitzar el curs privat de l'escola d'Hostaleria de Figueres s'obtindrà una titulació pròpia de l'EHAE reconeguda entitats nacionals i internacionals que valoren la qualitat de la formació.

HORARIS I DURADA

Durada: 10 mesos (1.000 hores)

Període formatiu: de 20 setembre de 2014 al 19 de juny de 2015.

Horari: Dilluns i dimarts, de 9 h a 12:30 h
Dimecres, dijous i divendres de 9 h a 16 h


Cursos anteriors

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting