Cicles Formatius de Grau Mitjà

Tècnic/a en serveis de restauració

La competència general d'aquest títol consisteix a realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d'aliments i begudes, així com les d'atenció al client en l'àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental. .

 

Durada dels estudis:

2000 hores – 2 cursos acadèmics:

1.650 hores en el Institut, a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

350 hores de formació en empreses

 

Què s’estudia?

Operacions bàsiques en bar-cafeteria
Operacions bàsiques en restaurant
Serveis de bar-cafeteria
Serveis en restaurant i esdeveniments especials
Ofertes gastronòmiques
El vi i el seu servei
Tècniques de comunicació en restauració
Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
Anglès
Francès
Formació i orientació laboral
Empresa i iniciativa emprenedora
Formació en centres de treball

 

On pots treballar?

En grans, mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hostaleria, encara que també es pot treballar per compte propi en petits establiments del subsector de restauració.

 

De què pots treballar?

Cambrer de bar-cafeteria o restaurant. Cap de rang. Empleat d'economat d'unitats de producció i servei d'aliments i begudes. Barman. Ajudant de sommelier. Auxiliar de serveis en mitjans de transport.


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting