Cicles Formatius de Grau Mitjà

Tècnic/a en cuina i gastronomia

Aquests estudis donen els coneixements per fer les operacions de manipulació, preparació, conservació i presentació de tota classe d'aliments, i per a la confecció d'ofertes gastronòmiques i l'ajut en les activitats de servei.

 

Durada dels estudis:

2000 hores – 2 cursos acadèmics:

1.650 hores en el Institut, a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

350 hores de formació en empreses

 

Què s’estudia?

Ofertes gastronòmiques
Preelaboració i conservació d'aliments
Tècniques culinàries
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
Productes culinaris
Postres en restauració
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
Anglès
Formació i orientació laboral
Empresa i iniciativa emprenedora
Síntesi
Formació en centres de treball

 

On pots treballar?

En grans, mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hostaleria, encara que també es pot treballar per compte propi en petits establiments del subsector de restauració.

 

De què pots treballar?

Cuiner/a
Cap de partida
Empleat/da d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes

 


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting