Cicles Formatius de Grau Mitjà

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya té definits a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà estudis de Formació Professional de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració.

Aquests cursos estan impartits per l’Institut Olivar Gran de Figueres i es realitzen a les instal·lacions de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà.

 

Tècnic/a en cuina i gastronomia

Aquests estudis donen els coneixements per fer les operacions de manipulació, preparació, conservació i presentació de tota classe d'aliments, i per a la confecció d'ofertes gastronòmiques i l'ajut en les activitats de servei.

 

Tècnic/a en serveis en restauració

La competència general d'aquest títol consisteix a realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d'aliments i begudes, així com les d'atenció al client en l'àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

 

Requisits

Títol de Graduat en Educació Secundària (ESO)

Havent superat la Prova d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mig.

 

Horari d'Oficina

De dilluns a divendres de les 9 h a les 13 h

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting