Tallers temàtics 2018

18 Gener del 2018

Aqui trobareu la Informació i calendari dels tallers temàtics programats pel gener, febrer, març i abril

Us podeu inscriure trucant al 972 52 55 56 o omplint el següent formulari

 

Els nostres tallers són monogràfics i participatius, pensats per a aficionats i amants de la cuina, i impartits per professionals, els quals els imparteixen depenent de la seva especialitat.

El nostre objectiu és que els participants aprenguin a cuinar i gaudeixin fent-ho. Pretenem aconseguir un espai per gaudir en companyia i on intercanviar opinions, consells i dubtes relacionats amb el món de la cuina i els vins.

L'escola proveeix tot el material didàctic i pràctic necessari.

Calendari gener, febrer, març i abril 2018

 

Dimecres 31 de gener de 18:00 a 20:00 “TALLER DE CUINA PER A PRINCIPIANTS I “- Carlos Gallardo . Preu 35€ . Més informació clickeu aqui

Dimecres 7 de febrer de 18:00 a 20:00 "TALLER DE BIO MAGADLENES I MUFFINS " - Patricia Novillo . Preu 35€. Més informació clickeu aqui

Dimecres 14 de febrer de 18:00 a 20:00 "MARIDEM VINS AMB XOCOLATA" - Josep Pintó. Preu 35€. Més informació clickeu aqui 

Divendres 16 de febrer de 18:00 a 20:00  "FEM GINTONIC’ S?" - David Carreras . Preu 35€. Més informació clickeu aqui

Dijous 22 de febrer de 18:00 a 20:00 “CUINA SALUDABLE AMB TENDÈNCIA KM.0”  David Rollón. Preu 35.-€. Més informació clickeu aqui

 Dijous 1 de març  de 18:00 a 20:00 “VARIETATS  DE XOCOLATA”  Montse Brugat. Preu : 35.-€. Més informació clickeu aqui

Dimecres 7 de març de 18:00 a 20:00 “FINGER FOODS. PETITES MOSSEGADES DELICIOSES” Rafael Pell .Preu : 35.-€. Més informació clickeu aqui

Divendres 9 de març de 18:00 a 20:00 “TALLER d’ARROSSOS”  Sergi Bas . Preu : 35.-€. Més informació clickeu aqui

 Dimarts 13 de març de 15:30 a 19:30  Curs de manipulador d’aliments. Preu : 35.-€. Més informació clickeu aqui

Divendres 23 de març de 18:00 a 20:00 “TALLER DE COCKTELERIA” David Carreras. Preu:35.-€. Més informació clickeu aqui

Dimecres 4 d’abril de 18:00 a 20:00 “INNOVEM RECEPTES TRADICIONALS”  Francesc Vidal. Preu: 35.€. Més informació clickeu aqui

Dimecres 11 d’abril de 18:00 a 20:00  “TALLER DE CUINA PER A PRINCIPIANTS II “- Carlos Gallardo .Preu 35€. Més informació clickeu aqui
 

Formulari inscripcions

Si voleu fer un regal podeu utilitzar aquest Val Regal 


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting