TALLERS TEMÀTICS 2016/2017

16 Octubre del 2016

Aqui trobareu la Informació i calendari dels tallers temàtics programats fins al desembre. 

Us podeu inscriure trucant al 972 52 55 56 o omplint el següent formulari

 

Els nostres tallers són monogràfics i participatius, pensats per a aficionats i amants de la cuina, i impartits per professionals, els quals els imparteixen depenent de la seva especialitat.

El nostre objectiu és que els participants aprenguin a cuinar i gaudeixin fent-ho. Pretenem aconseguir un espai per gaudir en companyia i on intercanviar opinions, consells i dubtes relacionats amb el món de la cuina i els vins.

L'escola proveeix tot el material didàctic i pràctic necessari.

Calendari Novembre i Desembre 2016

dijous 3 novembre de 18:00 a 20:00 .Taller de tapes inspirades en el Restaurant Bocam amb Jordi Margall  - preu: 35€. Més informació clickeu aqui

dijous 10 novembre de 18;00 a 20:00. Postres saludables i creatives amb Roger Sobrebals. Preu 35.-€. Més informació clickeu aqui

dimarts 15 de novembre 18:00 a 20:00. Taller de Sushi amb en Jordi Alum. Preu 35.-€. Més infomació clickeu aqui. 

dijous 17 novembre. de 18:00 a 20:00 Taller: Pasta fresca amb Silvia Meloni. Preu 35.-€. Més informació clickeu aqui

dijous 24 novembre de 18:00 a 20:00 Cuina per a esportistes: menjar bé per rendir millor  amb Laura Margall  - preu: 35€ . Més informació clickeu aqui

dijous 30 novembre. de 18:00 a 20:00  La melmelada pot ser ; creativa, exòtica, eròtica, fes la teva ! amb Carme Tuies. Preu 35.-€. Més informació clickeu aqui

dijous 15 desembre de 18:00 a 20:00. Còctels nadalencs amb Ivan Lopez. Preu 35.-€. Més informació clickeu aqui.

divendres 16 desembre de 18:00 a 20:00. Menú de Nadal fàcil i sorprenent amb Sergi Bas. Preu 35.-€. Més informació clickeu aqui.

Formulari inscripcions

Si voleu fer un regal podeu utilitzar aquest Val Regal


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting