Tallers Temàtics 2016

18 Desembre del 2015

Si us voleu descarregar el val regal per imprimir feu click aqui

Els nostres tallers són monogràfics i participatius, pensats per a aficionats i amants de la cuina, i impartits per professionals, els quals els imparteixen depenent de la seva especialitat.

El nostre objectiu és que els participants aprenguin a cuinar i gaudeixin fent-ho. Pretenem aconseguir un espai per gaudir en companyia i on intercanviar opinions, consells i dubtes relacionats amb el món de la cuina i els vins.

L'escola proveeix tot el material didàctic i pràctic necessari.

Calendari Gener-Febrer 2016

  • dijous 14 de gener  de 18:00 a 20:00 Sucs BIO  amb Laura Margall  - preu: 30€ . Més informació clickeu aqui
  • dijous 21 i divendres 22 de gener de 18:00 a 20:30  Taller d'arrossos - amb Sergi Bas. Preu 65.-€. Més informació clickeu aqui
  • dijous 28 gener de 18:00 a 20:30 .Taller de tapes  amb Jordi Margall  - preu: 35€. Més informació clickeu aqui

 I al febrer:

  • dijous 4 de febrer de 18:00 a 20:30 Taller "platillos de l'Empordà" amb Antoni Estrach. preu: 35€ . Més informació clickeu aqui.
  • dijous 11 i divendres 12 de febrer de 18:00 a 20:30 Taller postres amb xocolata II amb la Montse Brugat - preu: 65 €. Més informació clickeu aqui.
  • dimecres 24 de febrer de 18:00 a 20:30 Taller de sushi II - amb en Jordi Alum. Preu: 35€

 

CLICK AQUI PER REGALAR                       CLICK AQUI PER  INSCRIPCIO PROPIA


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting