Cuiners a l' aula amb Salvador Jordà - Restaurant Emporium

6 Maig del 2016

El proper divendres dia 20 de maig de 2016  l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà el  cuiner i director del Hotel Emporium de Castelló D'Empuries : Salvador Jordà que dirigirà durant un matí l’aula pràctica a la cuina d’aplicació.

Durant la sessió, en Salvador ensenyarà i dirigirà als alumnes a elaborar un menú inspirat en l'experiència del xef.

Així mateix, l'aula restaurant de l’Escola oferirà aquest dia el menú especial.

Preu del menú 30.-€ reserves al : escola@ehae.cat o al tel. 972 52 55 56 Consulteu menú aquí

 

Salvador Jordà Vidal

Nascut el 1965 a Castelló d’Empúries. Estudia empresarials a la Universitat de Girona abans de fer-se càrrec de la direcció de l’Hotel Restaurant Empòrium. Actualment és el president del col·lectiu gastronòmic de l’Alt Empordà, la Cuina del Vent, i vicepresident de l'Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, a més de portar la gerència del negoci familiar l’Hotel Restaurant Empòrium fundat pel seu besavi l’any 1965.

Aqui us deixem una foto del moment dels aplaudiments amb els alumnes:

 


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting