Concurs de cuina de les Fires i Festes de la Santa Creu

18 Abril del 2018

 

OBJECTIU
L'objectiu principal d'aquest concurs de cuina és acostar l’escola d’hostaleria de la comarca a aquelles persones alienes que els hi agradi cuinar i vulguin fer-ho en un entorn professional  i en un ambient festiu i lúdic de fires.
 

PARTICIPANTS
Podran participar totes les persones aficionades a la cuina, sense importar l'edat, la professió, l'ofici o la nacionalitat. La participació pot ser a títol individual o representant a una associació, entitat, etc. En tractar-se d'un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.
 

INSCRIPCIONS
Les persones interessades a participar-hi s'hauran d'inscriure a L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà (tel: 972.52.55.56 o al c/e: escola@ehae.cat) del 23 d’abril al 27 d’abril de 2018. La inscripció haurà de fer constar nom, cognoms, població i telèfon mòbil.
Els inscrits rebran una notificació de participació el dia 29 d’abril, juntament amb aquestes bases i els ingredients que estaran a la seva disposició el dia 2 de maig.

 

Per llegir totes les bases del concurs podeu fer click aqui : BASES DEL CONCURS
 


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting